top of page

ABOUT US

The heat is in town!

De nummer 1 uitgaanslocatie van Gorinchem en omstreken, CLUB HEAT. Een club waar je een fantastische tijd kunt beleven en uiteraard lekker kunt dansen. Bij CLUB HEAT. draait alles om genieten van het leven. Met natuurlijk de juiste tunes. Zo draaien onze DJ's de nieuwste en hipste tunes en de meest sexy urban beats en maken we het lastig voor jou om niet te dansen. Lijkt ons wel de bedoeling van een avondje stappen, toch?

We hebben twee prachtige ruimtes, één is de club en de tweede is het VIP gedeelte. Beide zijn er om te dansen, drinken, flirten en vooral om plezier te maken.

Met nieuwe concepten zoals STRAFKLAS, GARDEN OF EDEN, CULTURE, TQUILA en de lekkerste tunes haal je gegarandeerd het meeste uit je weekend bij CLUB HEAT!

CLUB HEAT! is elke vrijdag en zaterdag geopend om van het leven een feestje te maken. Ohja, onze locatie... wel handig om te weten natuurlijk! We zijn gevestigd in de mooiste vestingstad van Nederland, namelijk Gorinchem. Hebben wij even geluk! Ons adres is Kerksteeg 7, 4201 CK Gorinchem.

Check onze socials voor ontwikkelingen in openingstijden en events.

Wanneer zien wij jou in CLUB HEAT.? 

HOUSERULES

Our houserules

18+, mits anders aangegeven (Strafklas)

Dresscode volgen

Niet binnen roken

Geen badslippers toegestaan

Geen nektasjes toegestaan

Jassen verplicht ophangen

03:00 sluiten de deuren voor nieuwe gasten

OUR THEMES

Graag vertellen wij jou wat meer over de CLUB HEAT. thema's, die wij week in en week uit wisselend van elkaar organiseren. Ieder thema zorgt voor een onvergetelijke avond bij CLUB HEAT. in Gorinchem.

Our Club

take a look at our club

bottom of page